Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
EnzyVit Logo Registrácia |  Prihlásenie SlovenskýČeskýAnglickýMaďarský
SERRAPEPTÁZA A DOPLNKY VÝŽIVY
SHOPING BAG 0 ks 0.00 EUR
(0.00 CZK)
O nás Porovnanie Upozornenie_EU Dávkovanie Zaujímavosti Kontakt
kat BOJ PROTI COVID-19
kat ENZÝMY
kat ENZÝM NATTOKINÁZA
kat ENZÝM SERRAPEPTÁZA
kat VITAMÍNY A MINERÁLY
kat RASTLINNÉ VÝŤAŽKY
kat DOPLNKY STRAVY
kat DOCTORS BEST
kat KĺBY A KOSTI
kat CHUDNUTIE
kat SWANSON
https://obchody.heureka.sk/serrapeptaza-sk/recenze/
AKCIOVÉ PRODUKTY

DOCTORS BEST Acai, 500 mg, 120 Veggie Caps

DOCTORS BEST Acai, 500 mg

13.00 EUR 
(360.10 CZK)

DOCTORS BEST VITAMIN D3 2,000 IU 180 sofgelových tabliet

DOCTORS BEST VITAMIN D3 2

13.90 EUR 
(385.03 CZK)

http://www.serrapeptaza.sk/s/24/davkovanie/
http://serrapeptaza.sk/s/29/porovnanie/
NOVINKY

SWANSON D3 VITAMIN 400IU KVAPKY 29ml

SWANSON D3 VITAMIN 400IU

14.90 EUR 

DOCTORS BEST NATTOKINAZA 2000FU 270 Vegetarianskych kapsúl

DOCTORS BEST NATTOKINAZA

55.90 EUR 

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.serrapeptaza.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť,Maxlight s.r.o. oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@enzymovaterapia.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté: Slovenská pošta, UPS



'
EnzyVit Logo
SERRAPEPTÁZA
A DOPLNKY VÝŽIVY
INFORMÁCIE
ZÁKAZNÍCKY SERVIS
© EnzyVit s.r.o. 2017, Serapeptaza, Vitamin D3, artemisinin, coenzym Q10, Serrapeptaze, Serrapeptaza, Acai, Gingko